Support

Driftsmeldinger

Nytt design i Timeplanlegging > Setup

Til informasjon har vi nå endret design på Timeplanlegging > Setup
  • Til enhver tid vil den publiserte timeplanfilen være låst slik at man ikke kan gå inn i den
  • Man kan ikke lenger redigere eller slette den publiserte timeplanfilen
  • Du kan kopiere den publiserte timeplanen dersom du ønsker å gjøre endringer
  • Navnet på timeplanen er nå en hyperlenke du klikker for tilgang til timeplanen

Oppdateringer