8.07 - Realkompetansevurdering (NB! Krever aktivering av voksenportal)

Kommentarer

3 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 08.02.2023 - Nye statuser og tydeliggjøring av oppdatert flyt.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 27.11.2023 - Skjermbilder som manglet er lagt til.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 09.02.2024 - Denne artikkelen ble delt inn i ulike artikler og var dermed repeterende. Vi har nå gjennomgått artikkelen og bruker denne som en introduksjon/samleside om alt som handler om hele prosessen for realkompetansevurdering. Her vil du nå kunne lese om fleksibiliteten i hvordan saksbehandling av RKV kan settes opp. Den henviser deg også til flyten og artikler som er knyttet de forskjellige stadiene og arbeidsoppgaver knyttet RKV.