4a.30 - Offentlig journal i Visma InSchool (NB! IKKE I PRODUKSJON ENDA)

Kommentarer

2 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 13.05.2022 - Ny artikkel om offentlig journal i Visma InSchool. Foreløpig vil dette inneholde rapport for offentlig journal vedrørende SvarUt forsendelser. Merk at dette ikke er ute i produksjon, men er dokumentasjon for pilotskolene.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 09.06.2022 - Nye skjermbilder og beskrivelse av valget for Periode. Nå er det en nedtrekksmeny hvor du kan velge "Velg en dato" eller "Datointervall". Deretter velger du datoen(e) for det du ønsker å ha en rapport over.