Hvordan finne ut hvilke elever som ikke ble overført med Alloker elever)

Kommentarer

2 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering 12. august kl . 16:18: Lagt til presisering om å huke av for undervisningsgruppene når du velger blokker i steg 1: Velg de blokkene disse elevene kan velge fra, i nedtrekksmenyen og huk av for undervisningsgruppene de kan velge.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret 13.08.2020 kl.1230: : Oppdatert begrep og skjermbilder med norske oversettelser.