1.23 - Skolens innstillinger for SMS-tjeneste

Kommentarer

1 kommentar

• Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 13.08.2020 - Informasjon om hvordan man aktiverer sms-innstillinger som settes på skoleeiernivå.

Merk! Funksjonaliteten med å styre sms-tilgangen er foreløpig blokkert for alle brukere unntatt supportbrukere. Hvis du har opprettet en sms-avtale og ønsker noen endringer her, vennligst ta kontakt med support. Det blir gitt beskjed når funksjonaliteten er tilgjengelig for skoleeier.