2b.11 - Tildele og ajourholde valgbare fag

• Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 18. juni 2020: Lagt til nye skjermbilder. Lagt til informasjon om å legge elever til i undergrupper og omstrukturert artikkelen.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 14.08.2020: Lagt til informasjon om hvordan man kan fjerne eller bytte gruppe for flere elever samtidig i avsnittet "Elever slutter i et fag eller bytter til en annen undervisningsgruppe".

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 14.08.2020: Lagt til tips om hvordan du legger til, bytter, og fjerner elever i undergrupper.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert 02.09.22: Tips til god praksis rundt at avviklede undervisningsgrupper kan velges ved tildeling av elever i undervisningsgrupper.