4a.09 - Elevers fremtidige fravær

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 26.08.2020 - Viktig endring! Registrering av fremtidig fravær er tidsbasert, altså er det ikke basert på undervisningsøkter. Dette er fordi at timeplanen forandres hele tiden. Denne vil kun hente opp tidspunktet for den enkelte timen du har klikket på via timeplanen. Når eleven registrerer fremtidig fravær vil systemet alltid hente frem og foreslå kun den éne timen eleven klikker på. Dersom varigheten på fraværet blir mer enn denne enkelttimen må eleven selv spesifisere sluttidspunktet. Eventuelle etterfølgende timer (uavhengig av fag) vil da komme med i det varslede fraværet. Dette er dermed ikke en bug, men forventet funksjonalitet.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 09.03.2021 - Oppdatering av skjermbilder og noen små ting mht at det ikke lenger er en lenke som klikkes fra systemmeldingen til de berørte timene. I tillegg står det nå en merknad om at du ikke kan slette feilført fremtidig fravær som allerede er påbegynt. Feil som må slettes, sendes inn til support.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 01.12.2021 - Opprett fremtidig fravær åpnes i et eget pop-up vindu direkte i den visningen du befinner deg i. Det vil si du forblir på den siden du er. Registreringen av fremtidig fravær er fortsatt lik, kun en endring i hvordan dette vises på skjermen. Skjermbidler oppdatert i avsnittet om "2) Opprette fra fanen “Fremtidig fravær” (uavhengig av undervisningstimer - føre inn eget tidsrom)".