4b.11 – Elevers melding om fravær

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 12.03.2020 - Informasjon om ID-porten lagt til i artikkelen. For å kunne åpne dokumentene som elevene laster når de oppretter melding om fravær må ID-porten brukes for å logge inn.

Oppdatering: 29.05.2020 - Presisering at det er kun eleven selv som kan søke om fratrekk av fravær.

-1
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 03.05.2021 - Skjermbilder er oppdatert.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 05.05.2021 - Merknad lagt til om at det kun er eleven selv som kan registrere søknad om egenmelding under fanen "Melding om fravær". Kontaktlærer eller rektor kan altså ikke gjøre det på deres vegne. Det er også lagt ved et skjermbilde av aktivitetsfravær, som eleven også kan sende en egenmelding om å endre fraværskode på.