4a.02 - Ajourhold av elevopplysninger

Kommentarer

5 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

23.03.2020: Oppdatert bilde og tekst for redigering av elevinformasjon.

27.03.2020: Presisering av at endring av navn og fødselsnummer kan gjøres av Inntakskontoret hos skoleeier.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 26.01.2021 - Informasjon med skjermbilde om hvordan man endrer hovedskole på elever som har elevstatus på to skoler samtidig.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 20.05.2021 - Nye skjermbilder for nytt grensesnitt. Noen av handlingene fører deg videre til et lite pop-up vindu, andre til et sidevindu og andre ganger fyller den opp hele skjermen. Ingen påvirkning mht. funksjonalitet.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 31.01.2022 - Det er endret fra DSF = Det sentrale folkeregisteret til FREG = Modernisert folkeregister.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 10.05.2022 - Lagt inn to ulike avsnitt, en som elever med fiktiv fødselsnummer og hvordan dette ser ut i elevens Personalia med henvisning til opplæringsartikkel om hvordan man endrer fra fiktivt til reellt fødselsnummer, og en annen med underoverskrift "Begrenset tilgang til å gjøre endringer under elevens personalia". I det avsnittet forklares det om tilgangen “Begrenset tilgang til å gjøre endringer under Elever > Personalia”. Ved å gi brukere denne tilgangen vil man ha muligheten til å få en begrenset redigeringsmuligheter på elevens personalia, slik at man får redigert e-post, landskode og modilnummer.