4a.02 - Ajourhold av elevopplysninger

Kommentarer

6 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

23.03.2020: Oppdatert bilde og tekst for redigering av elevinformasjon.

27.03.2020: Presisering av at endring av navn og fødselsnummer kan gjøres av Inntakskontoret hos skoleeier.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 26.01.2021 - Informasjon med skjermbilde om hvordan man endrer hovedskole på elever som har elevstatus på to skoler samtidig.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 20.05.2021 - Nye skjermbilder for nytt grensesnitt. Noen av handlingene fører deg videre til et lite pop-up vindu, andre til et sidevindu og andre ganger fyller den opp hele skjermen. Ingen påvirkning mht. funksjonalitet.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 31.01.2022 - Det er endret fra DSF = Det sentrale folkeregisteret til FREG = Modernisert folkeregister.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 10.05.2022 - Lagt inn to ulike avsnitt, en som elever med fiktiv fødselsnummer og hvordan dette ser ut i elevens Personalia med henvisning til opplæringsartikkel om hvordan man endrer fra fiktivt til reellt fødselsnummer, og en annen med underoverskrift "Begrenset tilgang til å gjøre endringer under elevens personalia". I det avsnittet forklares det om tilgangen “Begrenset tilgang til å gjøre endringer under Elever > Personalia”. Ved å gi brukere denne tilgangen vil man ha muligheten til å få en begrenset redigeringsmuligheter på elevens personalia, slik at man får redigert e-post, landskode og modilnummer.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 12.08.2022 - Presisering på at Hemmelig info er fjernet for de offentlige videregående skoler, men fortsatt tilgjengelig for friskoler. Oppdatert skjermbilder og lagt inn et avsnitt om "Tilleggsopplysninger" (som tidligere het "Egendefinerte felt").