2a.44 - Publisere timeplan

Kommentarer

7 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret: 1. april 2020: Skrevet om hele teksten pga. endringer i publiseringsprosess, lagt ved oppdaterte skjermbilder. Tatt vekk utdatert video (ny kommer snarest). Fjernet informasjon om å kunne velge pulbiseringsdato da denne funksjonaliteten er fjernet og brukeren nå kun kan velge neste dag ved publisering i inneværende år.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret: 27. april 2020: Lagt til ny video.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret: 16. juni 2020: Etter første publisering låses timeplanoppsettet. Tidligere var det likevel mulig for brukerne å gjøre endringer, noe som resulterte i at publiseringen feilet. Nå er det utviklet en "frys"-funksjon slik at brukeren ikke får lov av systemet til å gjøre endringer etter første publisering. Artikkel og video er oppdatert med denne informasjonen.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret: 23.06 Gjort teksten tydeligere hva angår publisering når skoleåret er i gang.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret 5. mars 2021: Lagt til en presisering om at hver bruker lager sitt publiseringspassord.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret 31.mars 2022: Lagt til informasjon om automatisk kopi av publisert timeplan.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist endret 01. juli 2022: Lagt til informasjon om ny funksjonalitet for varsling av brukere om endringer som har kommet innenfor et valgt tidsrom.