4b.15 - Registrere karakter i orden og atferd (kontaktlærer)

Kommentarer

3 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 18.05.2022 - Ny funksjonalitet for å masseoppdatere karakterer i orden og atferd for alle kontaktlærerens kontaktelever. Les hele beskrivelsen med ny flyt for hvordan man skal håndtere registrering av ordens- og atferdskarakterer.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 18.05.2022 - Informasjon om hvilke tilganger en kontaktlærer har behov for. Kontaktlærere må tildeles "Tilgang til å lese/se karakterskalaer i kodeverket" og "Tilgang til å registrere ordens- og atferdskarakterer for egne elever".

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 22.06.2022 - Lagt inn et skjermbilde og litt informasjon om hva som er standard visning etter man har klikket seg inn på Handlinger > Registrer ordens- og atferdskarakterer. Det er nå standard å se en utvidet visning med alle fire kolonner for halvår og type (orden/atferd). Så kan man trykke på minimer-ikonet for å få en mindre visning som kun gir deg en visning av et valg når det gjelder halvår og type (orden/atferd).