4b.08 - Forklaring på fraværskoder

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 07.05.2021 - Skjermbilde lagt ved av hovedmenyen Kodeverk > Fraværskode. I tillegg ligger det lenker til andre relevante artikler.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 31.01.2022 - Lagt inn et nytt avsnitt om hvor lærer og elev kan se forklaring på fraværskoder under "Visning av forklaring på fraværskoder for lærer og elev".

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 11.08.2022 - Oppdatert skjermbilde nå som beskrivelse og forklaring på fraværskoder er lik på nasjonalt nivå slik som på skoleeier- og skolenivå. I tillegg står det nå nærmere informasjon om hva man ser under menypunktet Elever > Fravær > Totaloversikt fravær-fanen for alle brukere. Dette skal nå være likt for alle brukere med tilgang. Merk! Rubrikken under elevens totaloversikt for fravær er lik som det du finner i kodeverket, men inneholder noe mer informasjon for elev/lærer direkte i oversikten med "Ja" eller "Nei" for om det kommer på vitnemålet eller om det teller med i fraværsprosenten. Dette er for å synliggjøre dette bedre for elevene og lærere direkte i løsningen.