2b.02 - Endre til nytt skoleår i systemet og registrere startdato for skoleåret

Kommentarer

4 kommentarer

• Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 19.06.20: Lagt til merknad om at skoleåret endres umiddelbart når man trykker på knappene.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 23.06. Lagt til presisering om at det ikke er nødvendig å endre skoleår for alle brukere for å gjennomføre inntaket - det holder å endre til neste skoleår kun for seg.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert: 08.02.21: Lagt til presisering om at det er skoleleder som gjør dette, samt lenket til et brukertips om rekkefølge på prosesser for igangsettelse av skoleåret.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Sist oppdatert 05.07.22: Fra skoleåret 22/23 er det funksjonalitet for å registrere rell startdato for elevenes skoleår, slik at elevene får rett startdato i rapportering (fremfor startdato 01.08, som tidligere). Denne startdatoen må registreres før inntaket fra VIGO kjøres i begynnelsen av august.