1.27 - Registrere varselgrense for fag

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 14.04.2021 - Oppdatert skjermbilder og navn på innstillingen heter nå "Fraværsinnstillinger". Lagt inn en merknad for å presisere at du må huket av for minst ett fag for å få feltet for sette inn fraværsgrense aktivert. Dette feltet viser ikke et tall som er gjeldende varselgrense på alle fag. Den viser kun antall for siste endring lagret.

0
  • Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 25.04.2021 - Oppdatert med merknad om at muligheten for å få et varsel via systemmelding (varselbjella) er fjernet. Mer informasjon om hva det innebærer å sette varselgrense. Nyhet! Fargekoder er nå også tilgjengelig under Fravær-fanen i hver undervisningsgruppe.