1.20 - Registrere grense for når faglærer skal varsles om høyt fravær i fag

Kommentarer

1 kommentar

• Visma InSchool Opplæringsteam

Oppdatering: 14.04.2021 - Oppdatert skjermbilder og navn på innstillingen heter nå "Fraværsinnstillinger". Lagt inn en merknad for å presisere at du må huket av for minst ett fag for å få feltet for sette inn fraværsgrense aktivert. Dette feltet viser ikke et tall som er gjeldende varselgrense på alle fag. Den viser kun antall for siste endring lagret.